Bygningsrådgiveren ApS

Syn og Skøn

bygningssagkyndig

Uvildig og faglig vurdering af byggearbejdet

”En god løsning, hvis du og jeres byggefirma er uenige”

En byggesag kan være en kompleks affære. Som bygherre har I fået en tilbudsbeskrivelse fra byggefirmaet, der beskriver, hvad I betaler for, og hvad byggeriet mere konkret indeholder af materialer.

Mange af disse emner er vanskelige at beskrive helt fyldestgørende. Det er derfor ikke sjældent, at bygherre og byggefirma bliver uenige. Meget store byggesager ender i retten, mens en syn- og skønssag er beregnet for mindre sager, der så at sige kan løses i mindelighed.

Alternativ til retssag
Syns- og skønssagen er altså et alternativ til at gå rettens vej, hvor en syn- og skønsmand vurderer og bedømmer sagen. “Syn” betyder, at skønsmanden foretager en besigtigelse af byggeriet, og “skøn” betyder, at han kommer med sin bedømmelse af sagen, altså en afgørelse af striden.

Ved en syn- og skønssag lytter vi til begge parter
Det er vigtigt, at du som bygherre ikke selv skal argumentere byggeteknisk med byggefirmaet/entreprenøren, der har en fordel i at bortforklare og bagatellisere, og som privat kan man let blive kørt om hjørner med. 

Når vi er med som byggesagkyndig, bliver samtalen naturligvis byggeteknisk, og vi lader ikke byggefirmaet ’tale uden om’. Når vi er med som mægler, bliver forløbet mere smidigt, og der kan hurtigere findes en løsning, der kan accepteres af begge parter.

service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed