Bygningsrådgiveren ApS

Byggeteknisk rådgivning

Byggesagkyndig

Byggeteknisk rådgivning

”Vi afdækker skaden på din ejendom”

Skader på et hus eller en lejlighed skyldes som regel en pludseligt opstået hændelse som fx en storm eller en brand – eller måske ligefrem hærværk eller indbrud.
Men ikke alle er så ’venlige’ at melde deres ankomst. En skade på bygningen kan også komme som følge af manglende vedligeholdelse eller som fx en sætningsskade, der en dag viser sig ved en kedelig revne i fundamentet eller i gavlen.

I andre tilfælde kan skader skyldes byggesjusk, der først viser sig flere år senere.

Skader på bygningen kan være vanskelige at finde årsagen til – måske er der fx pludselig vand på gulvet i et kælderrum, der ellers hverken har vandrør eller afløb. Eller et stort panoramavindue har pludselig har fået en stor revne.

Husforsikringen dækker måske skaden
Skader på bygningen skal tages alvorligt og udbedres, inden de bliver værre – og at skimmelsvamp bliver til en alvorlig råd eller hussvamp.

Som erfaren byggetekniker og -ekspert i bygningsskader ved vi, hvad der skal til og kan komme med flere forskellige løsningsforslag. Vi kan give et bud på, om skaden er dækket i jeres forsikringsbetingelser.

På baggrund af den tekniske undersøgelse udarbejder vi en byggeteknisk rapport, der evt. kan sendes til forsikringsselskab.

service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed