Bygningsrådgiveren ApS

Energirådgivning

Energikonsulent

Få rådgivning om energiforbedringer i Greve, Roskilde og Køge

”Vores rådgivning tilgodeser både miljøet og jeres økonomi”

Der er god fornuft i at passe på klimaet, og en af de største energislugere er opvarmning af boligen. Derfor er der mange mennesker, der ønsker rådgivning og rentable forslag til energioptimering – dvs.  hvor i ejendommen kan der spares energi, CO2 og penge.

Vi har stor erfaring med energirenovering og energiforbedringer, og har udarbejdet flere løsningsforslag om bygnings- og energioptimering i alle typer af ejendomme. Private som virksomheder.
Vi ved af erfaring, hvor energien, dvs. varmen, typisk forsvinder hen.

Energirådgivning sikrer et bedre indeklima oven i hatten
I virkeligheden er scenariet følgende. Du bliver boende i samme ejendom, men udnytter en række forbedringsforslag, der sparer på energien.

Dette koster penge, men i løbet af en given årrække, ofte ganske kort tid, sparer du pengene hjem igen. Og samtidig opnår du et langt bedre indeklima og en bedre komfort uden kolde hjørner og træk fra utætte vinduer og døre.

Pluk først de lavthængende løsninger
Opvarmning af huset er en stor energisluger. Opvarmer I med oliefyr, er vores kontante råd: skynd jer at bestille et tilbud på en anden opvarmningsform. Her kan I, ganske vist mod en pæn investering, komme ned på kun at betale omkring en tiendedel af udgiften til opvarmning.

Er der fjernvarme i jeres område, kan I typisk halvere varmeregningen ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme.

service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed