Bygningsrådgiveren ApS

Afleveringsforretning

Bygningstjek

Når håndværkeren er færdig

”Ved en afleveringsforretning overdrages det færdige byggeri til jer, der har bygget”

En afleveringsforretning er kort fortalt en overdragelse af en byggesag. Den, der har bygget huset, lejligheden eller fx en til- eller ombygning, er nu færdig med sit arbejde.

Så gennemgår parterne, I og byggefirmaet, sammen resultatet. Dvs. dig på den ene side, der skal tjekke, at alt er udført, som det blev lovet og byggefirmaet på den anden side.

Ved en afleveringsforretning kigger, tester og afprøver vi
Der kan ligge en fare i, at man som bygherre har glædet sig til dagen, og måske er lidt for villig til at se gennem fingre med småfejl – og måske heller ikke bryder sig om at prøve om køkkenskabene binder eller kigge grundigt efter, om der er hakker og ridser i låger eller døre. Andre vigtige ting har de fleste mennesker ikke forstand på – og kigger derfor heller ikke efter.

Men det er lige præcis det, der er meningen den dag – at byggefirmaets kvalitet tjekkes med kritiske øjne. Derfor er det en god ide, nærmest et must, at have en uvildig person med, der kan støtte dig – og ved præcis, hvor og hvad der skal tjekkes grundigt.

Alt bliver gennemgået– også tekniske installationer
Som byggesagkyndig gennemgår vi hele ejendommen, både indvendigt og udvendigt. Vand- og elinstallationer, og det samme med loftsrum, tag og facader. Hertil kommer fx tekniske emner som trykprøvning og energimærkning etc.

Vi påtaler alle fejl og mangler, der noteres i en afleveringsprotokol, inden I skriver under.
Og lige præcis det sikrer, at fejlene bliver udbedret af byggefirmaet, inden restbyggesummen udbetales.

service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed