Bygningsrådgiveren ApS

Om os

Hvorfor en bygningsrådgiver?

uvildig bygningsrådgivning

”Vores mål er at sikre bygninger og deres ejere de bedste leveforhold”
Bygningsraadgiveren.dk er din byggetekniske ekspert inden for alle typer af huse og ejendomme. Vores fokus er bygningens fysiske tilstand samt rådgivning til ejeren om de udfordringer, der altid vil være med en bygning – det være sig vedligeholdelse eller identifikation af fejl og skader samt rådgivning om den optimale løsning.

Bygningsrådgivning om det fysiske byggeri
Som uvildig byggerådgiver arbejder vi på to områder. Det ene område er den fysiske bygning, hvor vi med al vores byggetekniske erfaring i bagagen kan rådgive om bygningens nuværende tilstand og med sikker hånd fastslå årsagen, hvis der i en bygning er fugtproblemer, sætningsskader, for højt energiforbrug eller fx, i den lidt mere uskyldige afdeling, et par løse fliser i badeværelset.

Bygningsraadgiveren.dk er grundlagt af Tommy Horst, der er håndværksuddannet, uddannet bygningskonstruktør, exam. bygningstaksator, beskikket bygningssagkyndig og certificeret energikonsulent.

”Jeg har stor glæde af at arbejde med stort set alle aspekter af byggeri. Siden sandslottenes tid, og Lego, har jeg altid beskæftiget mig med byggeri og været med på, og set, mange fantastiske byggerier – samtidig har jeg set, hvor galt det kan gå og lært en masse af det.”

Formål, mission og vision

”Byggeri handler om tillid til
materialer, teknik og mennesker”

Vores mission er at sikretryghed og uvildig bygningsrådgivning
Som bygningsrådgiver er det vores mission er at skabe tryghed hos den enkelte boligejer/bygherre/virksomhed, der gerne vil købe, sælge, ombygge eller renovere, og som i de fleste tilfælde ikke har grundlæggende forstand på byggeri. Vores erfaring er, at alene det at byggefirmaerne ved, at der er koblet en bygningsrådgiver på, gør, at byggesagen forløber fornuftigt – med små udsving.

Vi rådgiver altid gerne om og anbefaler at medinddrage de mest klimavenlige løsninger. Både fordi det på sigt er det mest økonomiske, og fordi det giver mest komfort i dagligdagen og ejerglæde.

Vision – vi vil fremstå som en bygningsrådgiver man kan have tillid til
Vores basis er viden og erfaring plus et personligt engagement i hvert eneste byggeri. Med dette som udgangspunkt er det vores ønske og vision fortsat at være i øjenhøjde med og værdsat af vores kunder og respekteret af vores kolleger i branchen, herunder de byggefirmaer, som vi med jævne mellemrum får til opgave at gå efter i sømmene.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed