Bygningsrådgiveren ApS

Sælgerrådgivning

Rådgivning

Sælgerrådgivning

”Få en bedre pris og en hurtigere handel”

Når man har besluttet sig for at sælge sin lejlighed, sit hus eller ejendom, ønsker man en hurtig og gnidningsfri handel – og den bedste pris.

I nogle tilfælde kan der være dele af bygningen, der trækker ned, og som en kommende købers rådgiver utvivlsomt vil opdage. Og så går der tid med det.  Derfor kan det anbefales at få huset gennemgået af en sælgerrådgiver:  Vælger du os, får du en dygtig byggeteknisk fagmand, der med sikker hånd peger på de ting, der kan spænde ben for den gode og hurtige handel.

Ved sælgerrådgivning peger vi på emner som med fordel kan udbedres
Som sælgers mand ved vi, hvad der betaler sig at udbedre. Og dermed også hvad køberne og deres rådgivere ikke tillægger så stor vægt.
Mange af de ting, vi finder ved en byggeteknisk gennemgang, drejer sig blot om mindre forbedringer og/eller reparationer. Og som hovedregel er den økonomiske fordel ved at udbedre ’skønhedspletten’ betydeligt større end udgiften på at få sagerne bragt i orden. Hertil kommer naturligvis en hurtigere og mere gnidningsfri salgsproces.

Sælgerådgivning og grundig gennemgang af din ejendom
Vores sælgerrådgivning før hussalget består af en grundig mundtlig gennemgang, hvor vi på turen gennem ejendommen peger på og anbefaler forhold, der bør udbedres samt anslår cirkapriser på arbejdet.

Sælgerrådgivning kan mod merpris suppleres med en rapport over konstaterede fejl og mangler, der kan anvendes i det videre forløb i ejendomshandlen.


service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed