Bygningsrådgiveren ApS

Fugt og skimmelsvamp

Hustjek

Professionel hjælp hos dig

”Skimmelsvamp og fugtproblemer skal stoppes hurtigst muligt!”

Man kan sige, at byggeri går ud på at holde vandet væk – og så naturligvis at få tætnet og isoleret huset, så man kan holde varmen.
Men, er der vand eller fugt i husets konstruktion, der enten kommer udefra eller fra utætheder i rør og installationer, kan der opstå skimmelsvamp, der dels kan skade huset og dels kan forårsage allergier hos beboerne.

Manglende udluftning eller vedligeholdelse
Skimmelsvamp kan også opstå grundet forkert eller manglende udluftning i huset og manglende vedligeholdelse, fx tilstoppede tagrender og -nedløb eller skader i afløb i køkken og badeværelse. Der er desværre mange muligheder.

Få tjekket for fugt- og skimmelsvamp
Har du mistanke om skimmelsvamp i huset, der fx kan vise sig ved skjolder på vægge og sorte områder i loftet eller på tapetet, så er det vigtigt at få fundet og udbedret den bagvedliggende årsag – inden den evt. udvikler sig til hussvamp, der i værste tilfælde kan kræve, at hele eller dele af huset skal rives ned.

Gennemgangen omfatter undersøgelse af huset eller lejligheden, hvor vi skitserer omfanget af skaden, peger på årsagen og giver et overslag på, hvad den vil koste at udbedre.

På baggrund af dette udarbejder vi en byggeteknisk rapport, der evt. kan sendes til forsikringsselskab.

service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed