Bygningsrådgiveren ApS

Byggetilsyn

byggeri

Uvildigt byggetilsyn

”Tillid er godt – byggetilsyn er bedre”

Langt de fleste mennesker, der får opført et hus eller sommerhus, eller foretager tilbygninger/renoveringer, har ikke den helt store forstand på byggeri – og da slet ikke de mere specialiserede arbejder som støbning af fundament og isolering. Det er i sagens natur super vigtigt, at alt foregår efter bogen, for når først huset er opført, er udførelsen og kvaliteten skjult.

Og uanset hvem der bygger, så er kvaliteten som bekendt ikke bedre end den håndværker, der arbejder ude på byggepladsen. På dit nye hus!

Vi varetager dine interesser ved byggetilsynet
Når du hyrer os til at foretage byggetilsyn, der foregår som en løbende proces, varetager vi dine interesser som bygherre, så du kan være sikker på, at du får den rigtige kvalitet, og at hele byggeriet holder den lovede kvalitet og er opført efter diverse byggeregulativer.

Vi holder byggefirmaet i ørerne
Vores rolle er derfor at dukke op ude på byggepladsen på forskellige dage, og naturligvis særligt i de faser af byggeriet, der er mest kritiske. Nemlig dér, hvor der er størst risiko for, at der sker fejl, og at noget bliver bygget inde og derfor er meget vanskeligt at kontrollere.

Byggetilsyn ved overdragelsen. Indflytning – uden senere udgifter
Vi er også med, den dag, hvor byggefirmaet overdrager dit nye hus til dig, og du får nøglerne.
Byggetilsynet suppleres med en rapport over konstaterede fejl og mangler, der kan udleveres til entreprenør eller husfirma.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

service

Hvad hjælper vi også med?

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed